Presentació de Bellaterra Endavant al poble, amb la “Caixa dels Desitjos”

publicació

El dies 10 i 11 de Febrer ens hem presentat al poble a la Plaça del Pi. S’ha anunciat per mail als nostres afiliats i simpatitzants i també en general des de les nostres xarxes socials (Instagram, Twitter i Facebook).

Ho hem fet dient: “Ha arribat el dia! Sortim de casa, de la pantalla i dels grups de Telegram per esperar-vos a la plaça del Pi!”,

Han estat dues jornades festives durant les quals tots els bellaterrencs han pogut dipositar el seu desig per Bellaterra en una urna gegant (la “Caixa dels Desitjos”), situada sobre un cotxe 100 % elèctric. Tota una declaració d’intencions donat que a Bellaterra Endavant  apostem clarament per la preservació de la natura i la reducció d´emissions de CO2. 

Entre música i converses, els bellaterrencs han pogut parlar amb els membres de l’Executiva i en especial amb el seu candidat a presidir l’EMD de Bellaterra, Josep Maria Riba – expresident de la Unió de Veïns de Bellaterra.

Les dues jornades han aplegat unes 300 persones. Entre els assistents s’hi van comptar infants, joves i grans que, entre altres peticions, reclamaven un espai on desenvolupar les seves aficions lúdiques i esportives o persones d’edat avançada que també volien un espai i més activitats.

Més
noticies