Cal explicar BÉ per què ara és l’hora del CANVI a Bellaterra

publicació

Tot seguit, podeu llegit l’article que ha fet públic el nostre presidenciable Josep Ma Riba, per explicar la necessitat de que es produeixi un canvi de govern a l’EMD de Bellaterra.

Properament s’explicarà com seria aquest canvi des del punt de vista de Bellaterra Endavant.

Article:

“Més que especular sobre l’as a la màniga que es guarda en Ramon Andreu per guanyar les eleccions, el que ens ocupa a Bellaterra Endavant és explicar per què el Canvi ja no es pot demorar més.

Bellaterra ja sap que, si hi ha un cop d’efecte electoral fantàstic o fantasiós, acabarà convertit en una nova promesa incomplerta. Cap dels punts programàtics en el darrer exercici d’en Ramon Andreu ha estat assolit. Ni pilones, ni centre mèdic, ni carreteres pacificades, ni agents cívics al servei del poble, ni càmeres, ni Plaça del Pi peatonal, ni transparència econòmica.

El que no li cal prometre és que potenciarà la cultura, l’esport i el manteniment de l’espai públic i dels carrers, que de fet es troben en un estat, com a poc, decebedor i, a criteri de molts veïns, sota mínims històrics. I no li cal prometre millores perquè són les úniques competències que li atorga un conveni que no s’ha preocupat de millorar en 12 anys i ja ha tingut tot aquest temps per fer-ho.

Enguany, probablement per l’aparició de la nostra plataforma veïnal –constituïda com a partit per poder assolir el govern i canviar Bellaterra-, Ramon Andreu s’ha vist obligat a fer més campanya. A diferència de la resta de partits, ho fa a càrrec del pressupost de l’EMD, que és de tots. Més de 18.000 € hem pagat els veïns recentment per un espai televisiu que ell diu que no és campanya electoral. O bé subestima l’intel·lecte dels bellaterrencs o està mal assessorat. Probablement les dues coses i una més: el vestit de l’emperador que vesteix, gràcies a la seva majoria absoluta de vocals al govern.

Tanmateix aquesta campanya encoberta no és nova. Durant tot l’any acostuma a fer servir les revistes “Tot Bellaterra” i “EMD Informa” per glorificar la seva gestió, sobre tot quan s’acosten les eleccions.

Darrerament, algun partit dels grans, més preocupat per esgarrapar vots per Cerdanyola que per afavorir el canvi a Bellaterra, ha posat en dubte que siguem un partit transversal i plural, on s’apleguen diverses sensibilitats polítiques i ideològiques. I ho ha fet perquè hem acceptat que Junts vulgui presentar-me a mi com a candidat a la presidència de l’EMD, en comptes de presentar ells sols un altre candidat.

Per sumar i avançar, estarem sempre oberts a acceptar la generositat d’altres partits que, amb un programa coherent amb el nostre, vulguin que el candidat de Bellaterra Endavant a la presidència també sigui el seu.

A Bellaterra Endavant som més de 50 militants. Qui busqui, hi trobarà professionals que han treballat per a diferents partits polítics, vocals decebuts de la gestió d’en Ramon Andreu que han vingut a les nostres files, ex-militants de partits majoritaris, professionals que en absolut han volgut mai vincular-se a cap partit polític, activistes socials i gent simplement implicada amb el poble, que vol que les coses millorin.

Enguany, per tant, no serà cap cop d’efecte electoral d’en Ramon Andreu el factor decisiu a les urnes. Ho serà un escenari fragmentat amb 6 possibles presidents. Bellaterra mereix que tots els contrincants d’en Ramon Andreu ens esforcem per explicar bé perquè cal aquest canvi i amb quines propostes i compromisos ho durem a terme cadascun.

Per part de Bellaterra Endavant, l’esforç serà ingent perquè Bellaterra s’ho mereix i perquè, només amb polítiques, no s’aconsegueixen els objectius d’un poble. Serà com sempre l’empenta, professionalitat i il·lusió de molts veïns qui ho farà possible.

Confiem que guanyi el canvi. Fem-ho per Bellaterra. Fem-ho BÉ!.

Gràcies per haver-ho intentat durant 12 anys, però ADEU ANDREU.”

Més
noticies